Maison CoLore

door | mrt 16, 2022 | 0 Reacties

Lore wou frisse/zomerse kleuren in de layout. Roze en groen waren het uitgangspunt. Met een klein accent van blaadjes in de achtergrond komt de zomer al helemaal naar je toe.

Het bedrijf bestaat momenteel uit twee ’takken’: een shop waarin ze haar zelfgemaakte oorringen verkoopt en het aanbieden van workshops (op bepaalde datums) om zelf ook zo’n prachtige oorringen te leren maken.

Qua functionaliteit worden er verschillende mails gestuurd. Vanaf dat er een workshop in het winkelmandje zit, krijgt de klant een extra mail met extra uitleg.

Dit vind je misschien ook leuk…

Interieur Glorieux

Van rebranding tot een nieuwe website in WordPress. Zowel het logo als de kleuren werden aangepast. De website kan volledig door Interieur Glorieux worden beheerd.

Feels

Femke en Els klopten bij me aan voor een webshop voor de hele familie :-). Alles moet makkelijk en automatisch gebeuren (zowel voor de klant als voor henzelf): mails versturen, kortingsbonnen, pakbonnen, facturen, labels via bpost, inloggen via facebook, makkelijk en...

0 reacties

Een reactie versturen

Tine Broucke

Hey, ik ben Tine

In dit kleine hoekje van het internet wil ik mijn web’skills’/ ervaringen/ tips & tricks met jullie delen. Met mijn diploma bachelor ‘New media and communication techology’ samen met ondertussen al 10 jaar ervaring, wil ik jullie helpen om een creatieve website te maken..

CATEGORIES

Download de GRATIS checklist

Maak je zelf je website? Vergeet dan zeker niet om rekening te houden met onderstaande topics!

Pin It on Pinterest

Share This