Over

Aangenaam, mijn naam is Tine (Broucke).

Ik hou van

Wie ben ik?

Geboren in de jaren ’80 te Kortrijk. Opgegroeid in de nineties 🙂 te Menen. Ondertussen getrouwd en de trotse mama van 2 (kleine) sloebers. Als sportieve creatieveling heb ik zowel een diploma ‘bachelor lichamelijke opvoeding’ als een diploma ‘bachelor new media and communication technology’. Beide diploma’s en een paar jaar werkervaring werden gecombineerd waardoor ik nu fulltime lesgeef aan de studenten van het ‘graduaat Multimedia en informatietechnologie’ in de Howest te Kortrijk. Modules waarin ik al les gaf (/ of nog steeds les geef).

* Creative skills: Photoshop, Illustrator
* Corporate branding (toegepast op Outlook/Word/Excel/Powerpoint)
* Corporate Team integration (van CV over vergadertechnieken tot bedrijfsstructuren)
* Scripting (Javascript)
* Backend (PHP)
* Workplace learning (projectwerk (vb WordPress,.. / stage))
* Videotechnology (theorie & Premiere)
* Digital assets (After Effects)
* CMS (WordPress met Divi ;))
* Stagebegeleiding

Flying Queen

Je zag hoogstwaarschijnlijk al de naam ‘Flying Queen’ opduiken. Dit is mijn bedrijfsnaam, waarin fotografie en webdesign / webdevelopment geregistreerd staan.

Hoe ik aan de naam Flying Queen kom? Ik heb 20 jaar in competitie gevolleybald. De ‘fly’ is een term uit het volleybalspel (je moet het maar eens opzoeken). Dit was ook de actie die ik het liefste deed (en waarbij de ballen écht de grond in knalden (meestal zonder blok)). Toen op een bepaald moment een paar speelsters stopten, kregen we allen een jeneverflesje met daarop een bijnaam. Bij mij was dat dus ‘Flying Queen’. Het is als bedrijfsnaam misschien niet echt de beste keuze, maar voor mij is het dat wel :-).

Pin It on Pinterest

Share This