Klant aanbrengen

Referral/ affiliate, what’s in a name? 

Klant aanbrengen dus 😉

Ben je fan van Flying Queen en maak je regelmatig, al dan niet bewust, reclame voor mij? Dan wil ik je graag bedanken voor je mond-aan-mond reclame! Stuur me de gegevens van jouw kennis en ik bezorgen hem/haar vrijblijvend informatie over Flying Queen. Mag ik daarna voor jouw kennis een website ontwikkelen?  Bedankt! In ruil ontvang jij van mij één feels-store.be cadeaubon ter waarde van 50 euro!

Nieuwe klant aanbrengen

9 + 3 =

Hoe werkt het?

Ken je iemand die op zoek is naar een goede website? Super! Als ik jouw kennis kan overtuigen om klant te worden bij Flying Queen, ontvang jij een cadeaubon van 50 euro voor Feels-store.be. 

1. Vul de contactgegevens van je kennis correct in op deze pagina.
2. Ik contacteer de persoon vrijblijvend met jouw groeten.
3. Zodra jouw kennis beslist om klant te worden, stuur ik je een mailtje met jouw cadeaubon.

Opgelet: Je ontvangt de cadeaubon enkel als jouw kennis correct registreert via deze pagina, nog geen klant is en hij/zij daadwerkelijk kiest om klant te worden bij Flying Queen.

 

Luxury website

Luxury website

Volledig aangepaste WordPresssite

Een template gevonden die helemaal jouw stijl is, maar je krijgt de inhoud er niet in gematcht? Aan de hand van je gekozen template bouw ik de site verder uit. Er worden (door mij gecodeerde) ‘automatiseringen‘ toegepast (vb: een dienst die van naam verandert, prijzen die aangepast moeten worden, telefoonnummers,… ) en kun je door middel van 1 aanpassing, die specifieke inhoud overal op de site aanpassen. De template wordt volledig naar jouw wensen aangepast. De mogelijkheden worden besproken. Wil je alles centraal beheren en (door mij gecodeerd) verspreiden op verschillende pagina’s? Of voeg je liever een boekingsformulier toe? Alles kan! 

  • Op basis van een WordPress template
  • Huisstijl wordt toegepast
  • Geavanceerde mogelijkheden, vb reviewslider, detailpagina, centraal beheer,..
  • Webshop of Marketing
  • Graphic designer, fotografie en/of copywriter op aanvraag.

Pin It on Pinterest

Share This