webdevelopment

FLYING QUEEN

Op zoek naar een creatieve website waarvan de eerste indruk onweerstaanbaar is?
Als webdevelop(st)er heb ik alles in huis om deze droom waar te maken.

Laatst gerealiseerde projecten

Laatst gerealiseerde projecten

sqill.be

Sqill

Sqill wou een aantrekkelijke website in de reeds vastgelegde huisstijl. Een professionele website met klasse. Sqill is een bedrijf dat heel veel energie uitstraalt. Aan de hand van kleine animaties bij het scrollen bracht ik deze dynamiek over op de website.

Tine Broucke fotografie

Deze volledig op maat gemaakte website werd van begin tot eind uitgewerkt. De specifieke vraag om slechts 6 categorieën te tonen op de homepage. Per foto kunnen kiezen of die online mag, of die op de homepage mag, of die in de ‘hoofding’ mag,.. Zowel de layout als de functionaliteit werd volledig door Flying Queen bepaald.

Screenshot 2020 07 14 at 09.30.57
Feels

Feels

Femke en Els klopten bij me aan voor een webshop voor de hele familie :-). Alles moet makkelijk en automatisch gebeuren (zowel voor de klant als voor henzelf): mails versturen, kortingsbonnen, pakbonnen, facturen, labels via bpost, inloggen via facebook, makkelijk en veilig betalen,..

De huisstijl werd aangeleverd door 'manwerk'. De 'over ons'-pagina door 'Yell!'.

Très bie(n)

Bie is een creatieve duizendpoot die de stap zette naar een zelfstandig bijberoep. Haar focus ligt op Terrazzo workshops. Qua functionaliteit voor de website wil ze vooral inschrijvingen mogelijk maken. Neem zeker eens een kijkje!

Très bie(n)
Atelier Sies

Atelier Sies

Sies maakt handtassen op maat, met veel liefde en geduld. Voor de huisstijl ging Sies bij made in meadow te rade. Zelf baseerde ik me op de samengestelde kleuren en de 'font'-richtlijnen. Sies had al een idee van hoe ze wou dat de site er zou uitzien. Dit heb ik (mits enkele aanpassingen) ook zo uitgewerkt. De focus ligt op het tonen van de producten zodat de klant ziet dat alles van supergoeie kwaliteit is.

Bekijk meer

Nood aan een onweerstaanbare website?

Bekijk onderstaande mogelijkheden

Pin It on Pinterest

Share This