Webdevelopment

Niet alleen het design is belangrijk ook de webdevelopment draag ik hoog in het vaandel. Ervoor zorgen dat je website voldoet aan de recente webstandaarden.

Responsive design – Mobiel – tablet of desktop? – PERFECTE weergave.
Zoekmachineoptimalisatie – vindbaar zijn op Google – Niet enkel de keywords, maar ook de opbouw van je website heeft hier invloed op.
Toegankelijkheid

HTML, CSS, Javascript

Dé basis van webdevelopment heb ik perfect onder de knie.

PHP

Onmisbaar om de ‘basis’ van WordPress aan te passen. Functionaliteiten die beperkt zijn bij de typische ‘builders’ kan ik overschrijven en aanpassen naar jouw wensen.

SEO

Geen programmeercode, maar wel de manier van coderen. HTML wordt op de correcte manier geschreven zodat Google jouw website sneller opneemt.

Lieve woorden

Tevreden klanten

“Super tevreden over de service en het resultaat bij Flying Queen."

Tine is steeds mijn redder in nood en staat altijd voor mij klaar om mij op weg te helpen.

Er is een goeie snelle communicatie en heel veel handige instructiefilmpjes waarmee je gemakkelijk zelf aan de slag kan gaan. Heel erg tevreden.

Een aanrader!

 

Bieke van Très Bie(n)

"Prachtige website"

Tine maakte een website om mijn handgemaakte handtassen te kunnen verkopen. Ik ben heel blij met het resultaat, ook de stijl die ze heeft toegepast spreekt me heel hard aan. Met de bewegende elementen af en toe.

Sies

"Goeie ideeën, helpt mee nadenken naar oplossingen."

Heeft oog voor detail.
Legt alles tot in de puntjes uit en herhaalt zonder moeite.
Bij problemen of vragen, vlotte service.

Topmadam!

Jens G. van Interieur Glorieux

"Een aanrader!"

Tine heeft een prachtige website voor me gemaakt, helemaal uitgewerkt zoals ik dat wilde. Ze werkt snel en efficiënt en is altijd bereid om aanpassingen te doen wanneer ik haar daarom vraag.

 

Eveline V. - Flow with life