WordPress

Webdesign in Menen

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem.

 


Voor alle websites gebruik ik WordPress.
Waarom?
Op die manier kun jij makkelijk zelf teksten, afbeeldingen,..  aanpassen. (Ik zorg er ook voor dat je je website niet kunt ‘breken’ ;-)). 

Hoeveel kost me dat?
Afhankelijk van wat je wil: Een basic website met basisgegevens (met een vooraf gekozen template) of de volledige ‘customer journey’ met een op maat gemaakt design.

Welke keuzes heb ik?

Basic: Online visitekaartje

Luxury: Voor groeiende KMO’s

Exclusive: Voor de volledige ‘customer journey’

wordpress templates

Waarom WordPress?

Gebruiksvriendelijk

Wordpress is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt makkelijk zelf aanpassingen doen. Wil je bijvoorbeeld tekst wijzigen of foto’s toevoegen, dan is dat perfect mogelijk. Ik zorg voor een kleine opleiding zodat je hier makkelijk je weg in vindt.

 

Plugins

WordPress bevat een grote online community.
Er is voor elke vraag, voor elke functionaliteit wel een ‘plugin’ -> stukjes code die door andere developers al geschreven zijn en vrij(of betalend) gebruikt mogen worden .
Je kan dus zeker starten met een basic website. Later bestaat zeker nog de mogelijkheid om uit te breiden. vb. Zoekfunctie, afgeschermde pagina, webshop. (Meer info op de luxury website).

Responsive

Met de komst van smartphones, tablets,.. zijn mobielvriendelijk websites een must! De thema’s die ik gebruik zijn allemaal mobiel vriendelijk. Ook indien ik op maat gemaakte designs maak, zijn deze ‘responsive’. 

SE0

Wordpress bevat een aantal opties die je website SEO vriendelijk maken. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk de permalinks (vb https://flyingqueen.be/webshop ) aanpassen en het belangrijkste keyword in je URL vermelden. Met de plugin Rank Math kan je de zoekmachine optimalisatie met een aantal handige hulpmiddeltjes naar een nog hoger niveau tillen.
Benieuwd naar hoe WordPress (in onderstaande video met Divi) er uit ziet? Het dashboard is altijd gelijk (pagina’s, posts,media,.. )

 

Pin It on Pinterest

Share This