webdevelopment

FLYING QUEEN

Op zoek naar een creatieve website waarvan de eerste indruk onweerstaanbaar is?
Als webdevelop(st)er heb ik alles in huis om deze droom waar te maken.

Laatst gerealiseerde projecten

Laatst gerealiseerde projecten

sqill.be

Sqill

Sqill wou een aantrekkelijke website in de reeds vastgelegde huisstijl. Een professionele website met klasse. Sqill is een bedrijf dat heel veel energie uitstraalt. Aan de hand van kleine animaties bij het scrollen bracht ik deze dynamiek over op de website.

Tine Broucke fotografie

Deze volledig op maat gemaakte website werd van begin tot eind uitgewerkt. De specifieke vraag om slechts 6 categorieën te tonen op de homepage. Per foto kunnen kiezen of die online mag, of die op de homepage mag, of die in de ‘hoofding’ mag,.. Zowel de layout als de functionaliteit werd volledig door Flying Queen bepaald.

Screenshot 2020 07 14 at 09.30.57
Feels

Feels

-Coming soon-

Feels, een heerlijk feelgood-gevoel van in het winkelmandje tot bij jou thuis.

Femke en Els klopten bij me aan voor een webshop voor de hele familie :-). Alles moet makkelijk en automatisch gebeuren (zowel voor de klant als voor henzelf): mails versturen, kortingsbonnen, pakbonnen, facturen, labels via bpost, inloggen via facebook, makkelijk en veilig betalen,..

De huisstijl werd aangeleverd door 'manwerk'. De 'over ons'-pagina door 'Yell!'.

Cycle lab

Cycle-lab is een start-up fietsenhersteller. Een basis-template in Wordpress kon hij zelf uitkiezen. Hij kan alles zelf naar wens aanpassen. Er werd ook een (externe) calender gekoppeld om zo de afspraken vast te leggen.

Cycle lab
Liamaro

Liamaro

Liamaro had al een webshop, maar wou deze overzetten naar Wordpress. Integratie met haar bestaande Mollie-en Sendcloud-accounts werden voorzien. Alsook een affiliate systeem, waarbij 'influencers' haar shop kunnen promoten en daar commissie op krijgen (in de vorm van kortingsbonnen voor haar shop), met automatische korting voor hun 'klanten'.

Bekijk meer

Nood aan een onweerstaanbare website?

Bekijk onderstaande mogelijkheden

Pin It on Pinterest

Share This